Van magenta naar rood!

Veel (oud)collega’s kunnen het beamen dat T-Mobile een fantastische plek is om jezelf te ontwikkelen. Ik had het geluk dat ik in de loop der jaren mijn kansen kon (creeëren en) pakken. Daarbij had ik ook nog eens de luxe dat ik sinds 2007 mijn parttime onderneming ernaast had en deze met de goedkeuring van mijn managers verder kon voortzetten. Win-win situatie voor de werkgever; ik kon op deze manier mijn creativiteit kwijt en leerde ook nog eens veel vanuit de onderneming(en) en projecten die ik zelf had. Het mooie is, veel collega’s wisten niet eens dat ik een onderneming had. Ik heb altijd geprobeerd om mijn privé-werk-onderneming goed te scheiden, blijkbaar is dat ook goed gelukt :-).

“Maar wat ga je doen dan, vooral in deze moeilijke tijden..?”

Ik hou wel van een uitdaging. Geen idee wat de met tijd zich meebrengt, maar ik heb in ieder geval de ambitie om de lat voor mezelf een stuk hoger te leggen. 12 jaar bij een werkgever in dienst, is niet voor iedereen weggelegd. Dat besef ik mij heel goed. Rechtsom of linksom zou dit moment komen. Uit je comfort zone stappen en gaan met die banaan.

“Success begins when you become comfortable with being uncomfortable..”

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest