ÖZHAN ATAR

Digital consultant met een bewezen geschiedenis in de digitale industrie. Sterk bekwaam in UX & Development, digitale ontwikkelingen, leiderschap en ondernemerschap.

UX Lead Zakelijk

(freelance)

Atar Media

Digitaal ondernemer

sinds 2007

8 - 12 uur

per week beschikbaar

UX Lead Zakelijk (freelance)

Juni 2023 – Heden

Mijn belangrijkste focus ligt op de volgende belangrijke UX-uitdagingen in de zakelijke markt: 

  • Het ontwikkelen van een duidelijke UX-visie en strategie.
  • Het versterken van de UX-gilde en het verbeteren van samenwerking.
  • Het vereenvoudigen van complexe zakelijke uitdagingen.

Sr. Digital Consultant (freelance)

December 2020 – Heden

Als Digital Consultant is het mijn taak om digitale projecten te plannen en te beheren, teams (op afstand) te runnen, bedrijfssystemen te optimaliseren en bedrijven te laten groeien samen met managers en/of bedrijfseigenaren. 

Doel:
Mijn doel is om mijn klanten, hun klanten en medewerkers de beste positieve, relevante en gebruiksvriendelijke digitale ervaring te bieden en te zorgen voor een consistente merkervaring in alle digitale contactpunten van het bedrijf. Hiermee dragen we bij aan belangrijke doelstellingen zoals omzet, naamsbekendheid en kostenbesparing.

Focus:
– Stel de merkrichtlijnen in voor alle digitale touchpoints
– Zorg voor consistentie voor klantreizen en ontwerp in digitale kanalen
– Verbeter de coördinatie tussen afdelingen voor UX, front-end, content, usability testing & analytics
– Inspireer directe collega’s en stakeholders met digitale trends en innovaties

Werkgebieden:
Marketing, Brand & Communications, Technology, Design operations (designops), Business development, UX strategy and management

Beschikbaar als:
UX & Development Manager, Interim manager, Product Owner

Atar Media

Oprichter & eigenaar

September 2007 – Heden

Atar Media is mijn onderneming waarmee we diverse projecten realiseren voor start-ups, mkb en grootzakelijke klanten.  Samen met mijn partners en leveranciers leveren we een volledig aanbod om een bedrijf te lanceren én te laten groeien. Van concepten tot en met realisatie op het gebied van merkontwikkeling, technologie en marketing.

Ecoboom

Managing Partner & Co-Founder

November 2019 – Heden

Ecoboom.nl is een start-up project waarbij consumenten en bedrijven mandarijnbomen in Marokko kunnen adopteren. Ik ben verantwoordelijk voor de branding, marketing en alle communicatie; online én offline. Daarnaast zorg ik ervoor dat we met de juiste (potentiële) partners aan tafel zitten om de business te vergroten.

Sr. UX & Development Lead

Februari 2009 – December 2020

In verschillende rollen heb ik aan vele projecten mogen werken. Dit zijn met name veranderprojecten zoals redesigns, design systems, migraties en fusies van andere merken geweest zoals Orange, MTVMobile, Vodafone Thuis, Tele2 en Ben.

Mijn focus was voornamelijk digital experience & development binnen verschillende afdelingen zoals Customer operations, Sales, Brand & Communications en Marketing.

Sr. UX & Development Lead binnen Digital Development team voor T-Mobile, Tele2 en Ben.

Head of Digital Experience & Development binnen Brand & Communications Management Team

Overige verantwoordelijkheden:

  • Epic owner Redesign t-mobile.nl
  • New Relic advanced user (Insights & Synthetics)
  • Product Owner Technical Performance
Verantwoordelijk voor het opzetten en runnen van een front-end development team binnen de ‘business’, los van de IT-afdeling.
Sound Stars

Managing Partner & Co-Founder

November 2012 – November 2014

Sound Stars was een webshop voor dj’s en muzikanten. We hadden een kantoor met opslaglocatie in ‘s-Gravenzande. Ik was verantwoordelijk voor de complete realisatie van het merk, webshop, marketing en communicatie.

Front-end developer

December 2007 – Januari 2009

Vanuit de afdeling ‘IT for Consumer Market’ heb ik als developer diverse applicaties ontwikkeld en onderhouden voor de website van KPN.

Als digital consultant werk ik graag in een omgeving waar de business, creativiteit en techniek elkaar kruisen

Management Drives profiel samengevat:

U bent gericht op kennis en inzichten die u verbindt met resultaat en vooruitgang; de toegepaste wetenschap. U ziet zaken graag in breed perspectief en u kijkt naar de lange termijn. Op zoek naar praktische toepassingen voor opgedane kennis. Besluiten nemen doet u rationeel en uiteindelijk alleen. U bent visionair, flexibel en eigenwijs.

U heeft een redelijk gelijkmatig verdeeld profiel, waarbij vier drijfveren het meest prominent aanwezig zijn. Dit betekent vaak een zekere flexibiliteit in de wijze waarop u zaken aanpakt.

Uw potentiële kracht vanuit Geel is echt begrijpen, grondig evalueren en constant leren. Vanuit Oranje bent u resultaatgericht en streeft u naar vooruitgang en prestaties. En vanuit Blauw kunt u helder organiseren, constant structureren en zaken echt afmaken. Daarnaast bent u vanuit Paars bewust gericht op veiligheid, geborgenheid en vertrouwen.

Kennismaken en/of sparren over samenwerkingen?