Het is tijd voor iets nieuws!

Afgelopen 12 jaar heb ik met plezier voor T-Mobile Nederland gewerkt. Vanuit verschillende rollen heb ik aan diverse projecten mogen werken waar ik ook trots op ben. Dankzij deze geweldige organisatie heb ik aardig en waardevolle stappen kunnen maken in mijn kennis, ervaring en ontwikkeling.

Ben trots dat we een centrale UX-team hebben kunnen neerzetten, waarmee we redesign van de T-Mobile website(s), migratie van Tele2 website(s) en vele andere projecten wisten te realiseren dank zij ons Design System.

Ik kijk met een voldaan gevoel terug. Ik wil alle (oud)collega’s en partners bedanken voor de fijne samenwerking en wens T-Mobile nog veel succes met het verder veroveren van de markt.

Mijn laatste werkdag is 12 november. De updates over mijn volgende stappen zullen snel volgen op mijn social media kanalen en websites.

Wees lief voor elkaar. 😉

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest