Diensten

Mijn doel is om mijn klanten, hun klanten en medewerkers de beste positieve, relevante en gebruiksvriendelijke digitale ervaring te bieden en te zorgen voor een consistente merkervaring in alle digitale contactpunten van het bedrijf.

UX & Development Manager

Voor de beste digitale klantervaring is het van belang dat de juiste mensen, processen en tools ingezet worden. In deze rol coördineer ik dit en lever ik samen met het team bijvoorbeeld een Design System op.

Interim Manager

De teams die in de digitale omgevingen werken, help ik graag vooruit. Ik focus me als (interim) manager vooral op een gezonde balans tussen het team, de processen en de resultaten.

Product owner

Als interim product owner kan ik mijn brede kennis goed inzetten in een omgeving waar technologie, creativiteit en business elkaar kruisen.

Aanvullende diensten en/of verantwoordelijkheden

Vanwege mijn expertise ben ik nauw betrokken bij de ontwikkelingen rondom UX en development en ben ik o.a. inzetbaar als Interim Manager, UX & Development manager of Product Owner

Digital Business Manager

Als Digital Business Manager is het mijn taak om digitale projecten te plannen en te beheren, teams (op afstand) te runnen, bedrijfssystemen te optimaliseren en bedrijven te laten groeien samen met managers en/of bedrijfseigenaren.

Digital Experience Manager

Samen met mijn opdrachtgevers geven we klanten en medewerkers de beste gebruiksvriendelijke digitale ervaring en zorgen we voor een consistente merkbeleving in alle digitale touchpoints om: kosten te verlagen, verkoop, merkvoorkeur en klanttevredenheid te verhogen.

Kennismaken en/of sparren over samenwerkingen?