Bedankt T-Mobile!

Zo, mijn laatste werkdag zit erop! Vandaag heb ik mijn spullen ingeleverd. Toen ik thuis kwam ben ik door mijn manager verrast met een mooie bos bloemen en cadeaubonnen van mijn collega’s. Ik kijk terug naar een mooie periode en neem jullie graag hierin mee.

Fasten your seatbelts..

Vlak nadat ik mijn bedrijf Atar Media in 2007 had opgericht, ben ik bij KPN als developer begonnen en heb ik diverse webapplicaties ontwikkeld.

Met een weekendje er tussen ben ik in 2009 vlak na de Orange overname bij T-Mobile begonnen. Ik kwam binnen als Content manager, waarin ik mijn developerskwaliteiten kon gaan inzetten. Binnen enkele maanden werd de eerste digitale afdeling opgericht. Hier begon ik als front-end developer die aan de ‘business’ rapporteerde en niet aan de IT-afdeling. In de jaren die daarna volgden, heb ik vanuit een Team Lead rol een front-end development team kunnen opbouwen.

Vanuit verschillende rollen heb ik aan diverse projecten mogen werken waar ik ook trots op ben:

  • Mede-organisator Coding Classes for Women (Techionista)
  • Online stream lead van rebranding van Vodafone Thuis naar T-Mobile Thuis
  • Product owner van Technical Performance voor de website
  • Epic owner van redesign T-Mobile.nl
  • Epic owner van nieuwe ‘Werken bij T-Mobile’ website
  • Business owner van Design System T-Mobile

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik in aanraking gekomen met New Relic, waarmee ik realtime sales dashboards, geautomatiseerde testen en diverse business alerts heb kunnen bouwen en introduceren. Deze dashboards en monitoring scripts worden breed door de organisatie gebruikt.

Ben trots dat we een centrale UX team hebben kunnen neerzetten, waarmee we redesign van de T-Mobile website(s), migratie van Tele2 website(s) en vele andere projecten wisten te realiseren dank zij ons Design System.

Dankzij deze geweldige organisatie heb ik aardig en waardevolle stappen kunnen maken in mijn kennis, ervaring en ontwikkeling: van developer tot Lead Digital & Development binnen de Brand & Communications MT, tot de UX & Development Lead voor de merken T-Mobile, Tele2 en Ben binnen Marketing. Hierdoor heb ik een brede blik op de ontwikkeling van de beste digitale ervaring voor de klanten.

Ik kijk met een voldaan gevoel terug en besef me dat ik het geluk om het bedrijf vanuit de verschillende afdelingen heb kunnen meemaken: Customer operations, Sales, Brand & Communications en Marketing.

Ik wil alle (oud)collega’s en partners nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren en wens T-Mobile nog veel succes met het verder veroveren van de markt.

Gelukkig hebben we de foto’s en video’s nog.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest