Atar Media bestaat 14 jaar

TROTS – 14 jaar geleden startte ik mijn eerste bedrijf Atar Media op. Inmiddels ook ruim 10 maanden fulltime aan het ondernemen.

“Hoe gaat het eigenlijk?”
Een vraag die je als ‘startende’ ondernemer waarschijnlijk vaak te horen krijgt. Mijn antwoord: Het gaat goed! Ik krijg voldoening en energie uit het ondersteunen van de startups en scaleups, die graag willen digitaliseren en/of verder willen groeien. Ik maak stappen en ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn kantoor.

Ik kijk uit naar de lanceringen van de projecten waar ik o.a. samen met mijn partners mee bezig ben. Op naar de 15 jaar 💪🏼

Vanaf medio oktober of begin november maak ik graag tijd vrij voor een interim opdracht als digital expert, ux manager of product owner in een omgeving waar business, creativiteit en techniek elkaar kruisen.

Wil je jouw project, product of team naar een hoger niveau tillen? Neem contact op om een afspraak in te plannen en/of de mogelijkheden te bespreken.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest